کروتان،نان تست مکعبی سالاد عشقممممم

کل سالاد سزار یه طرف این نون کروتن یه طرف.

خیلی خوشمزست،ترد و بی نقص برای سالاد سزار.خودم هم

غافلگیر شدم طعمش خیلی عالیه.؟!؟

 

کروتن لزوما زیاد سالم نیست!ولی اگه اضافه کردن چند تیکه از نون تست مکعبی

به یالاد باعث میشه سالاد بیشتری بخوری پس کار خیلی خوبیه ؟!؟@

 

مواد اولیه مورد نیاز

چطور کروتن درست میشه ؟ فقط نیاز به نون تست داری.یه خورده

روغن زیتون و ادویه ….

دستور سنتی فقط پودر سیر و نمک داره.من خودم اویشن هم اضافه میکنم

پونه هم میشه یه جورای تنوع دیگه .

 

چطوردرست میشه ؟

اول نان رو برش میدی به سایز مکعبهای ۱ سانتی متر. شعی کن اندازه

هم باشن تا خوشکل باشن روی سالاد.اینجوری یک دست خوب پخته میشن

و ترد.

تکه نون ها رو بریز توی کاسه و روغن زیتون،پود سیر،نمک و آویشن

اضافه کن و هم بزن تا مواد به خورد نونها بره.

حالا بریزشون روی سینی تستر یا فر و بعد به مدت ۱۵ دقیقه در

دمای ۱۸۰ درجه بپزشون و میتونی اون روی نونها را به مدت ۵

۵ دقیقه دیگه بپزی تا خوب برشته بشن.دیگه امادن میتونی روی سالاد

 بزاری یا با سوپ بخوری و یا نگهشون دار برای بعدا…؟

 

چند نکته؟

روغن : روغن زیاد باغث میشه راحت توی دهن آب میشه.اول

دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون اضافه کردم ولی با روغن زیاد خیلی

 بهتر شد باز هم بستگی به خودت داره.

به طرف تستر نگاه کن : نون ها وقتی به رنگ طلایی برسن تردن ممکنه

زورتر از ۱۵ دقیقه درست بشن هواست باشه.

رطوبت : برای پختشون اصلا مواد رطوبتی مثل آبلیمو یا سرکه و …

بهشون نزن تا بتونی توی یخچال نگهشون داری

نحوه نگه داری : حتما  طرف درب بسته باشه تا نرم نشن.توی دمای

اتاق تا دوهفته دوم میاره.

چاپ دستورغذا
کروتان،نان تست مکعبی سالاد عشقممممم
خوبه کمتر از 30 دقیقه کروتن آماده میشه.تنها دو تا سه تا مواد اولیه نیاز داری .فقط هواست باشه که خیللی خوشمزست
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان طبخ 25 دقیقه
زمان منفعل 30 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان طبخ 25 دقیقه
زمان منفعل 30 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. دمای فر را بزار روی 180 درجه.نان ها را به شکل مربع یک سانتی ببر
  2. نون های خوزد شده را در کاسه بریز و بعد مواد(روغن زیتون و ادویه ها) رو بهش اضافه کن و خوب بهم بزن
  3. نون ها رو بریز روی سینی فر یا هر ظرفی که میخوای بعد به مدت 15 دقیقه بپزشون و بعد روشون کن به مدت 5 دقیقه البته زمان پخت به خودت بستگی داره که چقدر دوست داری ترد باشن
  4. نون ها رو میشه به مدت 2 هفته توی طرف درب بسته نگه داشت
10 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *