پخت سالم پاپ کورن مرغ

 نیازی نیست با خوردن این غذا احساس گناه کنی.دستور پخت ساده وخوشمزه و سالم

برای میان وعده و غذای اصلی … فوقالعادست..

 

این غذا برای من یاداوری خاطرات بچه گیمه.البته به شکل خیلی پر چرب و خودت

میدونی دیگه.یخورده هم پیتزا بود که دیگه و نوشابهای شیشه ای اون زمان که یادته

اکثرا هم مارک زمزم بودن … یادش بخیر

الان همون عذای خوشمزه و پر ضرر رو میشه خوشمزه و سالم درست کرد

 

پاپ کرن مرغ میتونه لاغرم کنه یانه ؟

را که نه… پاپ کرنِ مرغ،بیشتر از پروتیین تشکیل شده

که برای سوخت و ساز بدن و ساخت عضلات خیلی خوبه.برای شام

عالیه و خیلی سریع درست میشه و یک غذای مقوی برای بعد از ورزش

کردن.میدونی خو یکی از اعضای مهم بدن برای چربی سوزی قلبِ.

 

معمولا هم زیاد بهش توجه نمیکنیم ولی ضربان قلب خیلی اثر گذاره

برا چربی سوزی.پروتیین یک غذا مقوی برای قلبه.

پروتیین زیاد روی پاکسازی سموم بدن کار نمیکنه کلا کاری باهاش نداره

درسته جز غذاهای سالمه ولی خب حال نمیکنه سم زدایی کنه…

چیکارش کنم بکشمش …. 😆 

 

 

 

طعم پاپ کرن مرغ چطوریه ؟

سعی کردم طعمش رو خنثی کنم نه تند باشه نه شور و …

که همه خوششون بیاد و اگه هم دوست داشتی طعم یه ادویه

رو زیاد کنی راحت این کار را انجام بدی.میخوام دستت باز باشه

برای تغییر طعم  غذا.

  • برای بزرگسال و بچه ها جذابه
  • جوریه که با انواع سسها میشه خورد
  • متونی طعمش رو خاص خانواده کنی

 

من واقعا عاشق پاپ کرن مرغم چون

  1. به جای سرخ شدن پخته میشن ولی باز طعمش خوبه حله داداچ
  2. همراه آرد خورد نان(نان باگت) یا آرد سوخای درشت استفاده میکنم
  3. که خودم معمولا بهش پاپریکا اضافه میکنم همراه با پودر زنجبیل
  4. سرخ که نمیشه کثیف کاری هم نداره… این خیلی خوبه نه… 😀

 

 

چاپ دستورغذا
پخت سالم پاپ کورن مرغ
پاپ کرن مرغ برای همه خوشمزشت.اینو همه میدوننن همه
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان طبخ 15 دقیقه
زمان منفعل 35 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان طبخ 15 دقیقه
زمان منفعل 35 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. خب فر یا تستر یا ماکرویو رو تا دمای 230 درجه گرم کن یه ظرف اماده کن میتونی یک ورق کاغذ نسوز و یا یه ورق آلمینیوم بزاری کف ظرف
  2. توی یک کاسه بزرگ ماست و نصف نمک باهم ترکیب کن. حالا تکه های مرغ را با مواد خوب ترکیب کن توی یک کاسه جدا آرد سوخاری و بقیه نمک و پودر سیر را بریز
  3. خب تکه های مرغُ بریز توی ظرف آرد سوخاری و خوب تمام اطرفشون رو پوشش بده.حالا بزارشون توی فر به مدت 12 تا 15 دقیقه و تمام . حالشو ببر
962 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code