نان همراه دانه غلات

من توی زمان بچگی عاشق خودرن نون وماست بودم و حالاهم هستم!!#$

با حاله نه ……

خبر خوب اینه که پخت نون خیلی سادست توی این کرونا هم چیزی که زیاد وقته..

فقط یخورده باید تمرین کنی همین . حدود ۳ تا ۴ بار نون پختم تا نسبتا حرفه ایی شدم

توی پخت نون.

 

 

توی این نون از دانه ها استفاده میکنم . هر کدوم رو نداشتی میتونی استفاده نکنی.

 

خصوصیات این نون که خیلی دوست دارم:

  1. خیلی ساده
  2. نرمی داخل
  3. بیرون برشته
  4. همراه دانه آفتاب گردان و غیره
  5. بی نظیر
  6. رویایی

 

با خیلی از غذاها میشه خورد مثل :

کره بادم زمینی،مربا،آواکادوو و … هرچی عشقته .. 🙂 

 

برای دیدن پخت نون فقط کافیه توی یوتیوب جست و جو کن:

Whole Grain Seeded Bread

چاپ دستورغذا
نان همراه دانه غلات
ساده،9 تا مواد اولیه که در کابینت باز کنی می بینیشون.
زمان آماده سازی 4:15 ساعت
زمان طبخ 21 دقیقه
زمان منفعل 4:36 ساعت
وعده ها
برش
مواد اولیه
زمان آماده سازی 4:15 ساعت
زمان طبخ 21 دقیقه
زمان منفعل 4:36 ساعت
وعده ها
برش
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. سادست.آب گرم رو آماده کن بهش مخمر و عسل اضافه کن. بقیه مواد( بجز تخمه افتاب گردان و جوی پرک شده) رو بریز توی یک کاسه و خوب هم بزن حالا آب رو بهش اضافه کن. خوب هم بزن حدود 10 تا 20 دقیقه با دست یا هم زن . اگه شل بود بهش آرد اضافه کن . اگه خیلی سفت بود بهش آب حالا تخمه آفتاب گردان و جوی پرک شده رو به خمیر اضافه کن هم بزن تا با خمیر ترکیب بشن.هواست باشه خرد نشن و زنده بمونن اضافه کن
  2. حالا بزارش توی کاسه و یک سلفون روش بکش یا یک ظرف در بسته حدود 2 ساعت در دمای اتاق تا خوب تخمیر بشه و بعد حدود 2 ساعت توی یخچال بزار . اگه وقت نداری توی یخچال نزارش. خمیر رو توی ظرفی بزار که میخوای بزاریش توی فر.چون در حال تخمیر بزرگ میشه و در همون حالت باید توی فر بزاریش تا چف شده بمونه.
  3. حالا دماب فر رو برای روی 218 درجه و به مدت 26 تا 35 دفیفه بپزش همین.یه چندتا برش هم روی نون قبل از پختش بزن دیگه حله.
143 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code