تستر یا فر را در دمای 170 تا 180 درجه تنظیم کنید.در یک کاسه بزرگ
موز له شده به همراه بقیه مواد ترکیب کن.فقط برای شکر هواست باشه نوع شکری که استفاده میکنه مقدار شیرین کنندگیش فرق میکنه شکر کم کم اضافه کن و همزان مزه کن ترکیب را تا شیرینیش مناسب باشه.
از یک کاپ با حجم 1/4 استفاده میکنیم برای پر کردن قالب مافین ها
به مدت 20 تا 22 دقیقه برای پختن کافیه.
20 دقیقه در هوای اتاق نگه داشته باشن خنک میشن و آماده لذت بردن.در دمای اتاق حدود 2 روز و در یخچال 7 روز تازه میمونن.فریزر نمیدونم دیگه