مافین موزی برای کاهش وزن

مافین موز بهترین روش برای استفاده از موزهای رسیده توی یخچال هست.

بهترن میان وعده برای خلاص شدن از شر چربیهاست.

میتونی قبل از مدرسه به عنوان صبحانه استفاده کنی یا میان وعده

عصرانه یا بعد از باشگاه که هم انرژی بگیری و هم مواد مغذی مورد نیاز

را به بدن برسونی.

 

چرا تو عاشق مافین موز میشی؟!!@#$

این مافین با آرد جو دوسر درست میشود.جو دوسر منبع قوی از فیبر هست همین

نکته باعث میشه وقتی با مواد غذایی همراه میشه باعث حجم گرفتن غذایی میشه

که خوردی و دیگه غذا به راحتی در دستگاه گوارش حرکت نمیکنه و تو دیرتر گرسنت میشه.

 

*گوارش برای هضم فیبر خیلی باید سختی بکشه اینجوری بگم باید جون بکنه خب

چی نیاز داره برای این کار سوخت.سوخت را از چی میگیره از سلول های چربی

به همین راحتی با یک غذای ساده چربی سوزیت را چند برابر کن.

 

*به جز فیبر جو دوسر پروتیین زیادی داره که برای بعد از ورزش کردن عالیه چون بعد از

ورزش عضلات نیاز دارن که تغذیه بشن و یک گزینه عالیه.

 

شکر مصنوعی نداره که به باعث بشه هورمون انسولین قاط بزنه،دیونه بازی کنه. 😆 

 

مواد اولیه که نیازشان داری

  • موز(موز رسیده)
  • جو دوسر
  • تخم مرغ
  • شکر ( شکر استویا یا رژیمی یا شکر نارگیل)
  • روغن زیتون
  • بکینگ پودر
  • دارچین
  • نمک

سعی کن از موز رسیده استفاده کنی چون شیرین تر و کمتر به شکر نیاز پیدا

میکنی برای مافین.اگر موز منجمد شده داری بزار اول خوب یخشون آب بشه

بعد استفاده کن

 

چطور مافین موز درست میشود?

      ۱. میکس(ترکیب)

اول موزهای رسیده را با چنگال له کن.خوب که له کردی دیگه

هرچی مواد اولیه هست بریز توی کاسه و با موزها خوب میکس کن.

تا یک دست بشن مواد ، مثل خمیر نون حالا نه اون شکلی ولی خب توی

ذهنت باشه.

    ۲ . پختن

فر یا توستر را در دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه تنظیم کن.مافین را در ظرفهای مخصوص

کاپ کیک بریز.میشه روی مافین ها گردو،شکلات یا هر چیزی که دوست داری میتونی

اضافه کنی.البته اگه دوست داری اجبار نیست.

حدود ۲۲ تا ۲۴ دقیقه برای پخت کافیه.

       ۳. لذت ببر

بزار ۳۰ دقیقه بگذره تا مافین ها خنک بشن.روی مافین ها کره بریز با یخورده

عسل عالی میشه یا شکلات یا کره بادم زمینی .

باقی مانده مافین ها را میشه به مدت ۳ روز در یخچال نگه داشت.توی فریزر

نمیدونم امتحان کن.

 

نکته:

آیا میشه از آرد متفاوتی استفاده کرد؟اگه ترجیح میدی از آرد گندم یا هر

آرد دیگه ای استفاده کنی هواست باشه کم کم آرد را به مواد اضافه کنی

چون این آرد ها متراکم تر هستن و باعث میشن بافت مافین ها سفت

بشه.

میشه از تخم مرغ استفاده نکرد؟ خیر :mrgreen: 

 

آیا میشه از جوش شیرین استفاده کرد؟

اگر بکینگ پودر نداری به جاش ۳/۴ فاشق چایخوری جوش شرین استفاده کن.

توصیه میکنم اگه از جوش شیرین استفاده کردی به مواد مافین یک قاشق

چایخوری سرکه اضافه کنی تا طعم جوش شیرین روی مافین ها اثر نذاره

 

از روغن های دیگه میشه استفاده کرد؟

بله ولی روغنهای دیگه جامد هستن میتونن مزه کلوچه ها را عوض کنند.

 

میشه دارچین را کنار گذاشت؟

حتما.از پودر نارگیل یا پودر گردو استفاده کن هر جور دوست داری.

 

 

چاپ دستورغذا
مافین موزی برای کاهش وزن
این مافین موزی با آرد جو دوسر و موز رسیده درست میشه.فقط یک کاسه نیاز داری و موادی که توی یخچال همه پیدا میشه.
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 22 دقیقه
زمان منفعل 32 قیقه
وعده ها
عدد
مواد اولیه
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان طبخ 22 دقیقه
زمان منفعل 32 قیقه
وعده ها
عدد
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. تستر یا فر را در دمای 170 تا 180 درجه تنظیم کنید.در یک کاسه بزرگ موز له شده به همراه بقیه مواد ترکیب کن.فقط برای شکر هواست باشه نوع شکری که استفاده میکنه مقدار شیرین کنندگیش فرق میکنه شکر کم کم اضافه کن و همزان مزه کن ترکیب را تا شیرینیش مناسب باشه.
  2. از یک کاپ با حجم 1/4 استفاده میکنیم برای پر کردن قالب مافین ها به مدت 20 تا 22 دقیقه برای پختن کافیه.
  3. 20 دقیقه در هوای اتاق نگه داشته باشن خنک میشن و آماده لذت بردن.در دمای اتاق حدود 2 روز و در یخچال 7 روز تازه میمونن.فریزر نمیدونم دیگه
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *