شاکشوکا

شاکشوکا؟تا حالا درستش کردی؟! این غذا ویژگی جالبی داره:سرگرم کنندست،درست کردنش

سرگرم کنندست و سرگرم کنندست برای خوردن.شاکشوکا یک واژه عربیه دو معنی داره

مخلوط کردن اتفاقی یا هرچی دم دستت بریز تو ماهی تابه….

این غذا با تخم مرغ و سس پاستا( رب گوجه طبیعی یا خونگی) و سس چیلی

همراهه البته من خودم جعفری تازه یا خشک شده بهش اضافه میکنم زیتون

هم اضافه میکنم ولی ادویه یه جورایی بستگی به ذاعقه خودت داره.

مثلا سیر،زیره یا فلفل و….

 

 

 

شاکشوکا یک غذای محبوب خاور میانه و شمال آفریقاست.ممکن قدمت این غذا

  به دوره عثمانی برگرده و غذای اصلی در لیبی و تونس هست.

این غذا زیاد برای صبحانه خوب نیست ولی برای نهار و شام عالیه و

دستور شم خیلی سادست یک گوشه ذهنت نگهش دار هر وفت خواستی درستش کن.

 

چطور یک شاکشوکای خوشمزه درست کنیم؟

 

بهتر از ماهی تابه با جنس آهن استفاده نکنی

رب گوجه یک اسیدی داره که با آهن واکنش نشون و همین باعث

میشه طعم غذا یخورده ملایم بشه و از تندیش کم بشه . بهتر از

ماهی تابه نچسب یا مسی استفاده کنی . تابه مسی هم یخورده طعم غذا

رو عوض میکنه ولی من خوشم میاد از این طعم.

 

در انتخاب رب گوجه خوب دقت کن

رب گوجه حتما خونگی باشه . خیلی راحت میتونی تهیش کنی . دیگه الان مد شده.

رب گوجه رو خوب تفت بده تا عطر و رنگش بقولی دربیاد.

 

گوجه فراموش نشه

گوجه ک طعم فوق العاده به غذا میده .

 

تخم مرغ

تخم مرغ را همیشه آخر کار به غذا اضافه کن و همش نزن بزار به حالت

نیمرو پخته بشه .وتا به را در فر میزاری تا تخم مرغ خوب پخته شه..

 

 

باقیمانده غذا

اگه میدونی غذایی که درست میکنی زیاده و ازش میمونه

بهتره تخم مرغ را به قسمتی که احتمال میدی اضافست،اضاف نکنی.

 

چاپ دستورغذا
شاکشوکا
شاکشوکا یک غذای محبوب در خاور میانه است که حاوی تخم‌مرغ در یک سس گوجه‌فرنگی و سس فلفل است. طرز تهیه غذا ۴ تا ۶ وعده می‌دهد
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
زمان منفعل 35 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 20 دقیقه
زمان منفعل 35 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. تابه را روی دمای متوسط بزار و بهش روغن اضافه کن.فر یا توستر را روی دمای 190 درجه تنظیم کن.پیاز و فلفل دلمه ونمک در ماهی تابه بریز حدود 6 تا 5 دقیقه تفتشون بده.
  2. سیر،رب گوجه ،زیره،پاپریکا و فلفل قرمز را اضافه کن تفت بده تا خوب مواد به خورد هم برن 1 تا 2 دقیقه
  3. گوجه را اضافه کن به همراه جعفری یا گشنیز بزار مواد در آب گوجه خوب بپزن حدود 5 دقیقه.البته حرارت کم کن.
  4. حالا گاز رو خاموش کن و به مواد نمک وفلفل بزن وبا قاشوق سطح غذا رو صاف کن و حالا تخم مرغ ها رو اضافه کن یادت باشه همشون نزنی.
  5. حالا وقتشه ماهی تابه را در فر بزاری به مدت 8 تا 12 دقیقه تا تخم مرغها خوب پخته شن نوش جون.
14 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *