دستور پخت سالم بوقلمون پیکادیلو
بوقلمون پیکادیلو یک غذایی لذیذ برای شام است.دستور اصلی از گوشت قرمز استفاده میکنه که من برای سالم بودن از گوشت بوقلمون استفاده میکنم.
وعده ها زمان آماده سازی
4نفر 5دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
25دقیقه 30دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
4نفر 5دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
25دقیقه 30دقیقه
مواد اولیه
بوقلمون
سس بوقلمون
دستورالعمل ها
  1. .اول روغن را بریز توی تابه روی حرارت کم گوشت را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه کن؛ نکته : مقدار حرارت به سلیقه خودت برمیگرده هر چقدر بیشتر باشه بهتر سرخ میشه هر چقدر کمتر بهت پخته میشه
  2. در همین حال که بوقلمون در حال سرخ شدن است.سس را آماده کن مواد سس را بریز توی خرد کن تا خب خورد بشن و با هم ترکیبشن. میشه هم زیاد خوردشون نکرد نکته : میتونی با چاقو خوب ریزشون کرد و بعد باهم مخلوطشون کنی
  3. سس که آماده شد به بوقلمون اضافه کن
  4. حالا رب گوجه به همراه 1/4 کاپ آب به بوقلمون اضافه کن به همراه برگ بو و زیتون
  5. دیگه حدود 20 دقیقه که پخته بشه بسشه البته مقدار سرخ شدن به خودت بستگی داره چقدر دوست داری.