دستور پخت سالم بوقلمون پیکادیلو
این غذا در حقیقت چربیهات را میسوزونه.
راستی به کوبا خوش آمدی این غذا از کوبا به کل جهان رخنه کرده.
بوقلمون پیکادیلو غدایی هست که در مدت زمان ۳۰ دقیقه
آماده میشه.برنج هم همزان درست میکنم ولی معمولا
برنج زیاد درست میکنم برای چند روز داشته باشم.دیگه راحت
برنج قهوه ای بیشتر درست میکنم تا سفید ولی خب حتما
باید در رژیم غذای مضر هم خورد تا هوس از بین بره.البته
خانوادم بیشتر با گوشت قرمز دوست دارن چون گوشت قرمز
چربی بیشتری داره و آب دار هستش ولی گوشت بوقلمون
خشکه.
من تا حالا دستور پخت زیادی برای این غذا دیدم و درستشون کردم
اما این یکی واقعا خوشمزست و سالم که کمک میکنه از رژیم گرفتن
لذت ببری و خیلی راحت چربیهات را بسوزونی.
این غذای خوشمزه را(بوقلمون پیکادیلو) دوست دارم برای شام درست کنم
و همچنین برای خانوادم چون عاشقش هستن.
زمان نگه داری
میشه بوقلمون پیکادلو را در یخچال به مدت ۴ روز نگه داری و
یا در فریزر به مدت شش ماه.باحاله نه..
چه چیزهایی میشه با غذا سرو کرد؟
میشه بوقلمون پیکادیلو را به شکل کوفته درست کنی با برنج
بزنی تو رگ.همراه مثلا آواکادوو
میشه پنیر پارمزان استفاده کرد یا پنیر گودا اونوقت با نون جو
حالشو ببری.(من زیاد با پنیر حال نمیکنم … نم دونم چرا)
میتونی با پیکادیلو را با برنج مخلوط کنی وبعد باهاش دلمه
شکم پر درست کنی
درستش کن و حالشو ببر مخصوصا برای روزهایی
که سرت شلوغه…. 😉

زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان طبخ | 25 دقیقه |
زمان منفعل | 30 دقیقه |
وعده ها |
نفر
|
- 600 گرم گوشت چرخ شده بوقلمون قسمت سینه( البته میتونی گوشت را به صورت نگینی خورد کنی)
- 100 گرم رب گوجه (تر جیحا دست ساز)
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 عدد برگ بو
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون یا روغن سالم دیگه
- 1 عدد گوجه متوسط
- 1/2 پیاز متوسط خورد شده
- 2 عدد سیر پوست کنده
- 2 قاشق غذا خوری فلفل دلمه خورد شده
- 2 قاشق غذا خوری گشنیز یا یک مقدار گشنیز خشک شده
مواد اولیه
بوقلمون
سس بوقلمون
|
![]() |
- .اول روغن را بریز توی تابه روی حرارت کم گوشت را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه کن؛ نکته : مقدار حرارت به سلیقه خودت برمیگرده هر چقدر بیشتر باشه بهتر سرخ میشه هر چقدر کمتر بهت پخته میشه
- در همین حال که بوقلمون در حال سرخ شدن است.سس را آماده کن مواد سس را بریز توی خرد کن تا خب خورد بشن و با هم ترکیبشن. میشه هم زیاد خوردشون نکرد نکته : میتونی با چاقو خوب ریزشون کرد و بعد باهم مخلوطشون کنی
- سس که آماده شد به بوقلمون اضافه کن
- حالا رب گوجه به همراه 1/4 کاپ آب به بوقلمون اضافه کن به همراه برگ بو و زیتون
- دیگه حدود 20 دقیقه که پخته بشه بسشه البته مقدار سرخ شدن به خودت بستگی داره چقدر دوست داری.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.