بهترین سس هلندی
یک روش ساده برای درست کردن سس هلندی سالم.همه میتونن درستش کنن.
وعده ها زمان آماده سازی
2نفر 2دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
5دقیقه 7دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
2نفر 2دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
5دقیقه 7دقیقه
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. زرده تخم مرغ را جدا کن و در یک ظرف بریز و بزار روی اجاق گاز ولی اجاق گاز را روشن نکن.سفیده تخ مرغ را هم نگه دار برای یه چیزی بدرد میخوره.
  2. آب و آب لیمو را به ظرف اضافه کن.انقدر همشون بزن تا یک بافت نرم و یک دست به وجود بیاد(هنوز اجاق گاز را روشن نکرده ایم)
  3. کره را به قطعه ها کوچکتر ببر.حدود 1/4 قاشق غذا خوری و سپس به ظرف (تخم مرغ،آب و آب لیمو) اضافشون کن.
  4. حالا ظرف را روی حرارت کوچیک اجاق گاز قرار بده.حرارت در حد متوسط خوبه.زیاد گاز را زیادنکن که بسوزه.
  5. کم کم کره ذوب خواهد شد.سپس مخلوط شروع میکند به کف کردن.البته زیاد نه. در نهایت با پخته شدن زرده تخم مرغ سس روبه سفت شدن میرود.
  6. دقت کن حتما تا زمانی که سس آماده بشه بدون وقفه هم بزنش . سس که یک بافت سفت گرفت آمادست.سفتیش مثل سس کچاب هست. حالا حالشو ببر