بهترین سس هلندی سالم و خوشمزه

سس هلندی توی روزهای خاصی معمولا استفاده میشه،روز مادر ،

روز شکر گذاری و …جز فرهنگ اروپاست مثل خودمون

 که شل زرد را توی صفر(رحلت پیامبر اکرم) درست میکنیم.

 

سس هلندی چی هست ؟

تا حالا این سس را تجربه نکرده بودم.معروفه به سس جادویی.هیچچچچ

مواد سازنده اش را که دیدم یخورده جبهه گرفتم که احتمالا یک طعم عجیب

و غریب داره. مثل سالاد الویه که وقتی برای اولین بار دیدمش چندشم شد

ولی واقعا خوشمزه بود.سس هلندی هم واقعا طعم جالبی داره.

مواد اولیش را که دیدم تعجب کردم زرده تخم مرغ،لیمو ترش،کره،نمک

 

 

با چه غذاهایی سرو میشه؟

بیشتر با تخم مرغ نیمرو شده سرو میشه.اما با سبزیحاتپخته شده

مثل بروکلی ، سیب زمینی و مارچوبه هم استفاده میشه.

روی گوشت استیک هم خوش طعمه چون کره داره .کره کلا غذا ها را

خوشمزه میکنه فکر کنم اینجا باهم توافق داشته باشیم کره همیشه

عالیه.

 

کم درست کن تا باقیمانده نداشته باشه

سس هلندی سسه غلیظی هست.نیازی نیست زیاد درست کرد.

سس وقتی میمونه چون مواد نگهدارنده نداره زود خراب میشه وطعمش

از بین میره.به خاطر مقدار مواد را کم حساب کردم.فقط به اندازه ۲ نفر.

 

اگر دوست داری بیشتر درست کنی خب درست کن به من چه ….. lol.. 😀 

تا حالا امتحانش کردی ؟؟؟؟؟

 

چاپ دستورغذا
بهترین سس هلندی
یک روش ساده برای درست کردن سس هلندی سالم.همه میتونن درستش کنن.
زمان آماده سازی 2 دقیقه
زمان طبخ 5 دقیقه
زمان منفعل 7 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
زمان آماده سازی 2 دقیقه
زمان طبخ 5 دقیقه
زمان منفعل 7 دقیقه
وعده ها
نفر
مواد اولیه
دستورالعمل ها
  1. زرده تخم مرغ را جدا کن و در یک ظرف بریز و بزار روی اجاق گاز ولی اجاق گاز را روشن نکن.سفیده تخ مرغ را هم نگه دار برای یه چیزی بدرد میخوره.
  2. آب و آب لیمو را به ظرف اضافه کن.انقدر همشون بزن تا یک بافت نرم و یک دست به وجود بیاد(هنوز اجاق گاز را روشن نکرده ایم)
  3. کره را به قطعه ها کوچکتر ببر.حدود 1/4 قاشق غذا خوری و سپس به ظرف (تخم مرغ،آب و آب لیمو) اضافشون کن.
  4. حالا ظرف را روی حرارت کوچیک اجاق گاز قرار بده.حرارت در حد متوسط خوبه.زیاد گاز را زیادنکن که بسوزه.
  5. کم کم کره ذوب خواهد شد.سپس مخلوط شروع میکند به کف کردن.البته زیاد نه. در نهایت با پخته شدن زرده تخم مرغ سس روبه سفت شدن میرود.
  6. دقت کن حتما تا زمانی که سس آماده بشه بدون وقفه هم بزنش . سس که یک بافت سفت گرفت آمادست.سفتیش مثل سس کچاب هست. حالا حالشو ببر
75 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code